Hässelby Vällingby Fastighetsägare

Aktuellt

Hässelby-Vällingby Fastighetsägare arbetar för ett tryggare Hässelby-Vällingby

Hässelby-Vällingby Fastighetsägare bildades 2017. Det övergripande målet för föreningen är att genom ökat samarbete skapa ett tryggare Hässelby-Vällingby samt positivt påverka värdeutvecklingen för hyresfastigheter, bostads-rätter och lokalfastigheter.

Läs mer

Välkomna Artmax och Åkermyntan centrum

Hässelby-Vällingby Fastighetsägare är mycket glada att kunna berätta att föreningen fått en ny medlem; Artmax Property.

Läs mer

Tillsynsvandring för ökad trygghet och trivsel

I går gick första tillsynsvandringen i samarbete med Brommapojkarna av stapeln. Hässelby-Vällingby Fastighetsägare har tecknat ett avtal med IF Brommapojkarna där de mot ersättning genomför tillsynsvandringar och i Stockholms stads Tyck Till-app rapporterar skadegörelse i Grimsta, Smedshagen och Hässelby gård.

Läs mer

Platssamverkan i Hässelby uppärksammas

Det är roligt att platssamverkan i Hässelby, där vi är en av samarbetsparterna, uppmärksammas och att platssamverkan är på gång på alltfler platser i Stockholm.

Läs mer

Fastighetsägarfrukost: Trygg lokaluthyrning

Fastighetsägarfrukost: Trygg lokaluthyrning

Att ha rätt lokalhyresgäster med bra verksamheter är viktigt för tryggheten i ett område. Tillsammans med våra systerföreningar och Fastighetsägarna bjuder vi nu in till en fastighetsägarfrukost där vi belyser både vad man kan tänka på innan man hyr ut och hur man kan arbeta med de verksamheter som redan finns.
Varmt välkommen att komma och lyssna till Johan Kleveland, förbundsjurist Fastighetsägarna Sverige, Mona Keshavarz, Brottsförebyggande handläggare, Ekobrottsmyndigheten och Igor Borg, förvaltare, Fastpartner

Läs mer

Bli medlem

Kontakta föreningskansliet om du vill bli medlem