Hässelby Vällingby Fastighetsägare

Aktuellt

Fastighetsägarfrukost: Trygg lokaluthyrning

Fastighetsägarfrukost: Trygg lokaluthyrning

Att ha rätt lokalhyresgäster med bra verksamheter är viktigt för tryggheten i ett område. Tillsammans med våra systerföreningar och Fastighetsägarna bjuder vi nu in till en fastighetsägarfrukost där vi belyser både vad man kan tänka på innan man hyr ut och hur man kan arbeta med de verksamheter som redan finns.
Varmt välkommen att komma och lyssna till Johan Kleveland, förbundsjurist Fastighetsägarna Sverige, Mona Keshavarz, Brottsförebyggande handläggare, Ekobrottsmyndigheten och Igor Borg, förvaltare, Fastpartner

Läs mer

God Jul & ett Tryggt & Trivsamt 2020!

Nästa år kommer vi fortsätta vårt arbete att stadsdelarna Hässelby-Vällingby skall vara en väl fungerande del av Stockholm med bra rykte och högt anseende där boende, verksamma och besökare trivs och känner sig trygga. Arbetet är långsiktigt och bygger på en nära samarbete med stadsdelsförvaltningen och polis.

Läs mer

Nu ska Hässelby gård återerövras

Arbetet med att öka tryggheten, trivseln och minska brottsligheten i Hässelby gård och torg uppmärksammas i DN.

Läs mer

Gemensamma problem kräver gemensamma lösningar

Ulf Malm, vd Fastighetsägare i Järva och Hässelby-Vällingby Fastighetsägare, Helena Holmberg, BID Gamlestaden och Hjalmar Falck, BID Sofielund har svarat på en artikel som är kritisk till BIDs i Dagens Samhälle.

Läs mer

Trygghetsvandring i Grimsta

I veckan genomförde vi en trygghetsvandring i Grimsta tillsammans med våra medlemmar och samverkanspartners så som polisen, Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning och Trafikkontoret.

Läs mer

Bli medlem

Kontakta föreningskansliet om du vill bli medlem