Hässelby Vällingby Fastighetsägare

Aktuellt

Tack för god samverkan 2020

Ett stort tack till medlemmar, Trafikkontoret, stadsdelsförvaltningen, polisen, räddningstjänsten, Fastighetsägarna, Alla Kvinnors Hus, Brommapojkarna och alla andra samarbetspartners för ett gott samarbete och engagemang under 2020 för att öka tryggheten och trivseln i Hässelby-Vällingby.

Läs mer

Samverkan är en framgångsfaktor

Nyhetsbrev november 2020

Att samverkan ger resultat ser vi gång på gång. Hässelby-Vällingby Fastighetsägare deltar bland annat i platssamverkan tillsammans med stadsdelsförvaltningen, polisen och andra lokala aktörer för att öka tryggheten i och attraktionskraften till stadsdelen.

Läs mer

Jonna Malmback, välkommen till Hässelby-Vällingby Fastighetsägare!

Jonna Malmback är ny projektledare i Hässelby-Vällingby Fastighetsägare.

– Jag ser fram emot att få vara delaktig i ett område långsiktigt och att få arbeta med trygghetsfrågor och följa utvecklingen över tid, säger Jonna.

Läs mer

Trygghetsvandring i Grimsta

Vid trygghetsvandringen i Grimsta, arrangerad tillsammans med Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning och polisen deltog även Svenska Bostäder, SISAB, och Trafikkontoret. Vi noterade att det dagliga förvaltningsarbetet fungerar mycket bra i området och de 30 anmärkningar som gjordes handlade framför allt om klotter.

Läs mer

Trygghetsvandring i Hässelby – Vällingby

En trygghetsvandring är en utemiljöbesiktning ur ett trygghetsperspektiv. Genom att vara synliga och hjälpa till att skapa en bättre utomhusmiljö i stadsdelen bidrar vi till att öka trygghet och trivsel för de som bor, besöker och verkar i våra områden.

Läs mer

Bli medlem

Kontakta föreningskansliet om du vill bli medlem